Mrak

AKTUELNO: Istina o životu Đorđa Božovića Giške - Slavica Božović i Miško Janković (26.3.2019)

BALKAN INFO - Zvanični kanal
Pregleda 288 070
89% 2 567 314

Gosti emisije "Aktuelno" bili su Slavica Božović i Milan Miško Janković. Oni koji su stvarno voleli Đorđa Božovića Gišku smirili su se tek kad su čuli da ga više nema. Nekadašnji strah i trepet čitave Evrope, kome je kriminalna hrabrost bila osnovno zanimanje, nije prestajao da, već samim svojim postojanjem, uznemirava gospodare našeg virtualnog života koji su u njemu videli opasnog, razjarenog tigra na slobodi na koga treba iz zasede pucati. I dok su oni hteli da ga ubiju kao okorelog razbojnika, Đorđe Božović je fanatično želeo da pogine, ne ni kao anđeo, a ni kao divlja zver, već samo kao čovek. Zaljubljenom u herojsku literaturu, žurilo mu se da neko napiše kako je Lika bila njegovo Kosovo i kako se nepobeđeni vitez najčuvenijih gradskih tuča i vanserijski mangup s beogradskog asfalta preselio u ep i zauvek nastanio u nebeskom carstvu srpskih ratnika.
Dok su se najhrabriji usuđivali tek da slobodno misle, Giška se pročuo kao neko ko je sekao zatvorske rešetke, zaključavao stražare, bežao s doživotne robije, ustoličen kao pojam i metafora neograničene slobode koja se, možda, nije mogla ostvariti, ali ju je svakako trebalo izmisliti. Tako je, pljačkajući banke, jedan stasiti beogradski mangup, u stvari, bio spektakularni kradljivac slobode, nama tada tako nedostižne i daleke. Opisivali su ga kao zloglasnog kriminalca, prozivali kao bivšeg robijaša, proglašavali državnim neprijateljem, pretresali mu detaljno isuviše burnu prošlost, lovili ga u nedozvoljenim radnjama, olajavali ga i istovremeno ga se bojali, pretili mu i odvrtali šrafove na kolima, postavljali zasede u najpopularnijim beogradskim diskotekama i slali bataljone milicije da ga uhapsi. On im je stalno izmicao, vozio brže od njih, iskakao kroz prozore i kao hajdučki Romeo se spuštao niz čvorovima sastavljene zavese, ostajući do kraja usamljeni vitez ulice koji je izazivao strah ili smrt na asfaltu, pobednik u svim tučama, dvadeset šest puta ranjavani srpski mangup, o kome se pričalo da se uvek trudio da bude odvažniji i luđi od ostalih.
Srpski mangup, gde god je došao u inostranstvo, osvojio je odmah čitav grad, pa i državu. Razbio je sve njihove slavne bildere i gorile, i uterao im strah u kosti. Legendarna je ta posleratna beogradska gradska gerila. Sve sami borci protiv komunizma. Kao heroj ulice, savršeno se uklopio u mit o Jugoslovenima - slavnim kraljevima evropskog podzemlja, koji će se, ako prežive, jednog dana vratiti da poginu za slobodu koja je i bukvalno hronično nedostajala najviše njima, dok su najčešće bili u zatvoru.
"Zatvor je presveto mesto - čistilište. Tu postaješ ili krpa, ako si slab, ili, ako sve izdržiš, Baš-čelik. U životu i na asfaltu ratovao sam zahvaljujući toj nesreći da sam rođen kao pripadnik jednog necivilizovanog, prilično surovog naroda. Voleo sam da se bijem, ali te tuče su bile deo našeg srpskog folklora, kao što su šajkača ili seljačka narodna nošnja. To je ta naša primitivnost. Morao sam uvek da budem jači od neprijatelja."
Svima koji su se čudili što je u pobuni protiv Miloševićevog režima bilo toliko besprizornih kandidata, Đorđe Božović je stručno poručivao da su istorijski gledano i komunističku revoluciju izveli opasni kriminalci, pogotovo ako se zna da su četvorica razbojnika iz legendarne Čarugine bande postali narodni heroji u NOB-u pošto ih je Milovan Đilas marksistički prevaspitao na robiji. Mnogima je, ne bez razloga, bilo sumnjivo što je Đorđe Božović suviše glasno pretio da će se obračunati ne samo s režimom, nego i sa samim voždom, dok su ga drugi, nestrpljiviji, upozoravali da to što misli i uradi, jer nas je obuzimalo potpuno odsustvo nadanja.
"Razbojnici su svuda političarima dobrodošli ukoliko su na njihovoj liniji. Bio bih najveći ljubimac socijalističkog rada, bio bih na sva tri kanala televizije da sam pristao da služim Slobodanu Miloševiću, kao što su to učinili neki moji nerazdvojni prijatelji i poznanici. Nije mi padalo ni na kraj pameti da u krvi rušim Miloševićev režim u Srbiji. Da smo to hteli, niko ne bi znao za naše postojanje dok to ne obavimo. Želeli smo da potpuno razgolitimo vlastodršce, da im se propisno trese pod nogama, da im je stalno neprijatno. Da im samo vladanje postane nelagodno. Da im to stalno bude vruć krompir, da se umaraju, da imaju stresove, da se sekiraju za svoje vile i privilegije, sve dok jednoga dana sami ne otpadnu kao zrele kruške." Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.
Emisija je snimljena u martu 2019. godine u Gornjem Milanovcu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.
*************************************************************
Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci - Dogodine u Prizrenu!”.
Možete ih naručiti na sledećem linku: www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

Datum objavljivanja:

 

26. Ožu 2019.

Podijeli:

Dijeli:

Preuzimanje datoteka:

Učitavam.....

Dodavanje na popis:

Favoriti
Gledat ću kasnije
Komentari 80
BALKAN INFO - Zvanični kanal
Dobrodošli na "BALKAN INFO - Zvanični kanal", Težimo nepristrasnom izveštavanju i vrata naše emisije su otvorena za sve političke stranke i za sve goste. Ideja kojom se vodimo je da svakom gostu omogućimo da govori slobodno i da nam ispriča svoju priču, a nakon toga je na gledaocima da sami procene ko ima njihove simpatije, a ko nema. Ne cenzurišemo emisiju, već objavljujemo celokupne snimke razgovora. Postali smo prepoznatljivi kao produkcija koja se bori protiv cenzure. Želimo da pričamo o zabranjenim temama i da omogućimo ljudima da saznaju istinu. Ne želimo da se bavimo politikom. Ne zastupamo stavove i tvrdnje koje gosti iznesu u emisiji. Goste emisije molimo da se u emisiji služe samo istinom, a odgovornost za eventualne netačne tvrdnje snosi isključivo osoba koja ih saopštava. Trudićemo se da opravdamo Vaše ukazano poverenje i da nastavimo sa objavljivanjem kvalitetnih sadržaja na našem HRvid kanalu. Hvala Vam puno što pratite naše emisije i što nam pišete Vaše predloge i sugestije kako da emisiju učinimo još kvalitetnijom. Zabranjeno je svako preuzimanje naših snimaka i objavljivanje na drugim HRvid kanalima. Svi duplikati će biti uklanjani u skladu sa HRvid pravilima. Iz ovoga će biti izuzeti samo oni koji od nas dobiju specijalnu dozvolu.
Dalmacija
Dalmacija Prije godine
Poštovani ugostite Dr ante pavlovic sigurno ce biti najgledaniji na balkanu, pogledajte samo ćiroskop sve ce vam biti jasno
Aleksandar Spasic
Aleksandar Spasic Prije 13 sati
Mislim da bi gospodin Bozovic ostao ziv da nije upoznao onog ljigavca Vuka Draskovica....smrda
George Leto
George Leto Prije 2 dana
❤️❤️❤️
Abraham Kennedy
Abraham Kennedy Prije 17 dana
I moje obiteljsko stablo je puno političara moj čukundeda je bio zamjenik Kraljevine Yugoslavie,njegov sin Radovon moj pra deda Solunski borac moj deda je sa 16 godina vršio diverzantske akcije u 2 svjetskim ratu ubio puno SS-ovaca sa nožem i golim rukama je gušii naciste sa 17 je uhvaćen i to ga je odrukao lokalni domaći izdajnik srbin nek trune u paklu ,deda je prebačen u njemački logor Dahao sa 17 godina slava mu i laka zemlja,a dedin sin moj otac je umro 18.04. Na veliku Subotu prije Uskrsa a u mladosti je bio u Titovoj gardi i specijalnim jedinicama Rankovičevom "Crnom Puku" tamo je navodno na straži odbio naredbu da puca na šiptare koji su trovali lokalni bunar i završio u samnici 7 dana jer je udario zastavnika i slomio mu čeljust sa udarcem.A ja sam u njemačkoj završio vojsku i bio u Afganistanu taman kada je počelo ono sranje sackulama blizancima u New Yourku i dodjeljen mi je čin desetnika u njemačkoj vojsci u Afganistanu gdje sam bio snajperist izvidnica SVEGA SAM SE NSGLEDAO i ameri su silovali i tukli jednu curu mladu zenu PREBIO sam tog Kevina iz američkih marinaca razbio sam mu glsvu na 4 mjesta arkadu ,jagodičnu kost,dio iznad čela i čeljust sam mu slomio .Ali morao sam da odslužim 5 turi u Afganipstanu.I sada čekam ako zakipi imam zakopan Heckler&Koch PSG1 Pušku i municiju za suvenir😉
Andjel - Engel
Andjel - Engel Prije 25 dana
🙏🙏🙏 NEKA MU JE VJECNA SLAVA DJORDJE BOZOVIC "SPAVAJ" U MIRU BOZJEM LAKA TI CRNA ZEMLJA!!!🙏🙏🙏
Obrad Todorovic
Obrad Todorovic Prije 25 dana
Svaka čast svim žestokim momcima Srbskog porekla na ovim Balkanskim prostorima ali najveći žestoki momak je ipak naš jedini i neponovljivi junak NOVAK DJOKOVIĆ
dragan mircev
dragan mircev Prije mjesec
jedina istina je da je bio kriminalac i ubica
znasdaimamsos
znasdaimamsos Prije mjesec
Vecna slava nasem vitezu
Bana i Rale Radanovic
Slava Komandantu Djordju! Drugi Vozd Srpskog naroda, nazalost prosao je kao Karadjrdje nastradao je od nase ruke
Maria B
Maria B Prije mjesec
Slavica ista Gile iz Električnog orgazma. 😁
Gavrilo Princip
Gavrilo Princip Prije mjesec
Giska,jedini mangup i vitez koga je Srbija imala,svi ostali su samo kriminalci!
eh sad
eh sad Prije mjesec
Tri lajka !!!
Darko Mali
Darko Mali Prije mjesec
Моје велико поштовање према покојни Гишка и породицу Божович.Поздрав. брачо Србе из Македоније..
Ninaaa S
Ninaaa S Prije mjesec
Ni jedan los komentar ispod klipa! Bravo ljudi!!! Svaka cast na ovom videu 4 sata sam uzivala ☺️☺️
Цоа Милутиновић
Витез са Вождовца!
Лука Ерић
Лука Ерић Prije mjesec
Сви ми који чекамо да Кики бане на Балкан Инфо, ајмо сад интервју кад је изашао.
srdjan srdjan
srdjan srdjan Prije mjesec
Kome se ovo ne svidja neka se stidi samog sebe!!!!!
Petar Marić
Petar Marić Prije 2 mjeseci
И ово је кратко..
Cjcmcm Dmcmc
Cjcmcm Dmcmc Prije 3 mjeseci
bas lepa i tuzna prica
Nebojsa Mitar
Nebojsa Mitar Prije 5 mjeseci
Sto brano micunovic ne osvti belog ka svi znaju da ga naser oric ubijo za slobu
Vladimir Jankovic
Vladimir Jankovic Prije 5 mjeseci
Slava Presvetom Djordju Bozovicu
Zeljko Cetkovic
Zeljko Cetkovic Prije 5 mjeseci
Lazes izbijoga ja zorz stankovic kao konja
Zeljko Cetkovic
Zeljko Cetkovic Prije 5 mjeseci
Dosta si mu ti doprijenila sa svojim muzem talijanom
Ogi Laketic
Ogi Laketic Prije 5 mjeseci
Ne vidja se ova glava svakoga jutra😉😉
Biljana Milanovic
Biljana Milanovic Prije 6 mjeseci
Emisija je izuzetno interesantna. Svi troje su divni ljudi. Giskina sestra je mnogo interesantna.
Ivica Ivica
Ivica Ivica Prije 6 mjeseci
Ja sam hrvat ali giski laka crna zemlja vjecna mu slavs veliki gospodin intelektualac pokoj mu vjecni
Gordana Dekic
Gordana Dekic Prije 7 mjeseci
Moje veliko postovanje Djordju Bozovicu Giski! Jedini ispravan covjek koji je istinski voleo svoje ljude i svoju zemlju! Vjecna slava i hvala! Pocivaj u miru Gospodnjem!
darijo Pervan
darijo Pervan Prije 7 mjeseci
OVA SESTRA OD GISKE JE BAS EXTRA ZENA AHHAHAHAHA OVO SU NEKADA BILI MUSKARCI I FRAJERI A NE OVO DANAS JACE CURE AHHAHAHAHAH DX DEGENERACIA
Stevan Milanovic
Stevan Milanovic Prije 8 mjeseci
Što mi ide na živce ova Slavica
nebojsa tosic
nebojsa tosic Prije 8 mjeseci
velicina coveka se meri!,,ne za zivota,meri se trajanjem imena u vremenu.pa kakav god glas putuje...
Mara Prsa
Mara Prsa Prije 8 mjeseci
Драга Цацо прими пуно поздрава од Далтона
Sasa Mistery
Sasa Mistery Prije 10 mjeseci
Slava komadantu Giski
Marko Broz
Marko Broz Prije 10 mjeseci
Hasta siempre komandante Giska
Ranjeni puz
Ranjeni puz Prije 10 mjeseci
Bravo za emisiju, mislim da bi gospodju Slavicu mogla da slusam danima a da mi ne dosadi. Veliku je istinu za Arkana rekla a mnogi ga danas uzdizu. Zna ona jos toga ali se vidi da nece da prica.
Zeljko Belic
Zeljko Belic Prije 11 mjeseci
A za porodicu Bozovic ja koji sam niko i nista imam jako veliko postovanje!!!! Moj pokojni otac, koji nije imao dodirnu tacku sa kriminalom, je imao tu cast da upozna kako bi on rekao jednog velikog i casnog coveka a to je upokojeni VOJVODA Djordje Bozovic Giska. I kad mi je otac to ispričao tacno je 20 godina proslo kako samo citam i trazim nove cinjenice od gos. Giske. Konacno su ispricane. Zahvaljujuci gospodji Slavici Bozovic, sestri u mom srcu i u mojim ocima NAJVECEG JUNAKA A PRE SVEGA VELIKOG GOSPODINA Djordjeta Bozovica Giske! Bila bi mi cast kad bih mogao da upoznam gospodja Slavicu velika cast bi mi bila. Djordju neka je laka crna zemlja ubise ga kukavicki kukavice i drz.. Napisao bi ja svasta jos ali da se razumemo imam dvoje dece. A gosp. Slavicu kad bi imao cast da upoznam ja bi bio presrećan covek jer sam popio kafu sa sestrom od meni VECNOG VITEZA I VOJVODE Djordja. Najbolje, najiskrenije i najcasnije goste ste doveli u BALKAN Info od kada ga ja pratim a to je prva emisija kada je gost bio gosp Miroljub Petrovic koji je takodje cinimi se iz KUČA ☺️, veliki pozdrav za Slavicu i porodicu Bozovic!!!! Pozdrav za BALKAN INFO. Svaka vam cast sto ste uspeli da ugostite ovako divne goste. Puno pozdrava od Željka Belića
Zeljko Belic
Zeljko Belic Prije 11 mjeseci
P. S. Izvinite zaboravio sam i puno pozdrava za gosp. Miska Jankovica kog sam prvi put sad video i cuo za njega. A imam samo lepe reci za Miska jer se vidi da covek prica iz srca bez trunke lazi kao i gosp. Slavica Bozovic. Pogledao sam 3 puta emisiju a evo poceo sam i cetvrti. Pozdrav svima i sve najbolje od srca vam zelim. Ja nepravdu nosim na ledjima vec 25 godina, ne tako veliku kao oni ali dovoljnu da znam kako i koliko boli nepravda. Gosp. Misko i gospo. Slavica od srca vam zelim sve najbolje , sto zelim mojoj deci to i vama, samo najbolje.
IL KE
IL KE Prije godine
Гишка,је херој и прави Србин !Нек му,је вечна,слава и хвала
Ljubisa Klindo
Ljubisa Klindo Prije godine
Gospodja slavica lavica zena,nog ti dao zdravlja napatila se vide se i kolika je to.ljubav prema bratu s aka cast.postovanje veliko
Никита Игорев
SRPSKI JUNAK GISKA NJEGOVA GARDA OSLOBODILA FOCU 1992
Vizantijski Oklopnik
Đorđe je bio plemenita duša , vitez , Vuk Drašković je smrad koji je iskoršćavao njegovo srce.
Amar kaliman
Amar kaliman Prije godine
39:02 neka mi neko kaže sta fali Zastavi M72
milanka djokic
milanka djokic Prije godine
Laka im crna zemlja. hvala na svemu.Gospodjo Slavice, molim vas, nemojte draskovica nazivati gospodinom, on je jedna prodana dusa, da ne pisem ono sto mislim on i njegova su g.....d
Stefan Miloradovic
Stefan Miloradovic Prije godine
Eto takvi kao Giška treba da budu primer za mlade, dobro ne treba bas sve da uradimo kao on ali eto niko nije Andjeo, Ali svakako je najveci Srbin krajem 20 Veka. I moze da se usvrstava medj Karadjordja, Draze, Tesle itd.
Stevan Tomašević
Stevan Tomašević Prije godine
slava velika junaku!
Tanja Artamonov
Tanja Artamonov Prije godine
I moj otac pokojni mi je pričao da je iz plemena Kuče inače je Crnogorac ali bio je oficir i radio je svugde a zavrsio u Voši gde sam se i ja rodila.... Bio je neverovatno jak i pošten čovek.
Predrag Vukosavljevic
Нису мртви они који су умрли ( убијени ), већ који су заборављени. Брату Гишки нека је лака црна земља и слава му.
Masovni Trenizi
Masovni Trenizi Prije godine
Junak posten Giska slava ti
Vukota C.
Vukota C. Prije godine
kuci moja familija
bickoodbrutale
bickoodbrutale Prije godine
Pa daaaaa ...
Niksa Pavicevic
Niksa Pavicevic Prije godine
Giska LJUDSKA GROMADA,GORSTAK SRPSKI !!!!
Pako Pakic
Pako Pakic Prije godine
GISKO CARE🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸♥️
Montana
Montana Prije godine
Obilic nas !!!
Tanja Lazic
Tanja Lazic Prije godine
Vecna ti Slava komadante,legendo,junaku!!!🙏🙏🙏 Misko nek si ziv I zdrav junacino,ziva I postena legendo,veliki pozdrav,podrska i postovanje tebi I gospodja Slavici.💪🇷🇸💖
Ljubisa Jocic
Ljubisa Jocic Prije godine
g.Slavica več pretiravate.Pričate jedno te isto. Brat je bio legenda nema tu šta. Ali ovaj reeplay pa opet reeplay gubi vrednost na avtentičnosti.Neka vam bog da zdravlja.
Obrad Bajic
Obrad Bajic Prije godine
Pozdrav Slavici,vjecni pokoj Djordju..
Luda Tica
Luda Tica Prije godine
ona je luda 101%sta prica to su bajke
bbb dinamo
bbb dinamo Prije godine
Čuj ove laži u Gospiću najveće ustaše,okorijeli crno-košuljaši..😂😂😂..To je bio običan narod koji je branio svoje domove od pobunjenih srba koji su htijeli napravit krajinu i državu u državi..E to je prava istina..Nikakve ustaše i crno-košuljaši gospođo draga...
Illay Reich
Illay Reich Prije godine
Pozovite Jelisavetu Karađorđević.
Marko Gavranovic
Marko Gavranovic Prije godine
Junak nad junacima!SA VEROM U BOGA ZA KRALJA I OTADZBINU!!!
Predrag Vukosavljevic
Марко Гаврановић тако је рођо! ЗА КРАЉА И ОТЏБИНУ
Goran Goran
Goran Goran Prije godine
Bilo je to vreme smekera asvalta
Stevan Goranovic
Stevan Goranovic Prije godine
GIŠKA - JUNAK, RATNIK, ČOVEK, POBEDNIK...
Milan Đorđević
Milan Đorđević Prije godine
Slava tebi brate Giška
Sasa Miladinovic
Sasa Miladinovic Prije godine
Једна од најбољих емисија Балкан инфо. Свака част. Живео Гишка.
Jelena petrovic
Jelena petrovic Prije godine
Zalosno je sto se jedan takav covek zalagao za rat, nikom nije palo na pamet da se rat izbegne. Covek se naivno upleo u govna.
Nikica Glavocevic
Nikica Glavocevic Prije godine
hvala ti giška na trenucima koje sam imao sa tobom , moj komandante !!!!!!!!!!!!!
Djordje Miladinovic
Djordje Miladinovic Prije godine
Sv. Djordje, Skenderbeg Djordje, KaraDjordje, Djordje Giska sta reci vise pravi vitezovi svetog imena, ne pisem ovo ja Djordje da nema smisla
Oliver Nektarijevic
Oliver Nektarijevic Prije godine
Jaoo Slavka batali te cigare,ljubim ti dusu...
TWO THOUSAND TWO
TWO THOUSAND TWO Prije godine
Ne pljuj dafinu on je dobar covek !
Nikola Banda
Nikola Banda Prije godine
Ziveo djordje bozovic giska div sa vozdovca
Nikola Rajic
Nikola Rajic Prije godine
Dve duše od ljudi!
Mladen Zivanovic
Mladen Zivanovic Prije godine
Ala batica pali pljuge svaka cast :D
ŠaH Mat Mat
ŠaH Mat Mat Prije godine
Svi ti navodno kriminalci su bili kompleksaši matletirani u mladosti
Basta Milan
Basta Milan Prije godine
Najveca legenda uvek ces ostati u nasim srcima volimo te dorde ❤❤❤❤❤❤❤❤
Sasa Lazar
Sasa Lazar Prije godine
Vecna mu slava!
Srbin Srbenda
Srbin Srbenda Prije godine
Zakljicak i to svaki pravi istinit Srbin zna koji je patriota koji voli svoju Državu... Najveci Srpski (sljam) ni sa tim nemogu da ih uporedim jer (sljam) ispljunes i nestane su Srpski Komunisti... Toliko SRPSKO naroda je pobijeno u Drugom Svetskom ratu i ovom ratu zbog tih Sljamova kad Komunisti nestanu Biće bolje srpskom narodu...
Nenad 1982
Nenad 1982 Prije godine
Vuk ih je sve prodao.Nikad nikog više nije spomenuo od njih.Ološ neopevani....Od mike špiljka, preko ultra nacionaliste do europejca, narkomana i budaletine.
Gavrilo Orlović
Gavrilo Orlović Prije godine
2:11:00 spominje Jovicu Otasevica? www.ekspres.net/brejking/kriminal/najveci-nacionalni-razbojnici-3-dorde-bozovic-giska-nasmejao-se-kad-je-video-smrt
Gavrilo Orlović
Gavrilo Orlović Prije godine
Giska je dao intervju u Dugi '91 i tad je rekao: "Sećam se kako mi je skidao jabuku sa glave sa petnaest metara. Bio je strašan vojnik i odličan strelac. Drugima je zrnom vadio cigaretu iz usta." Nema smisla blatiti ljude ako su rekli nesto sto je Giska javno pricao.
Zgermud, them turds in my pants boiii!
Ovaj lik je neka jajara
Gavrilo Orlović
Gavrilo Orlović Prije godine
Teski licemer, udbas i saucesnik ili ubica Giskin.
Zgermud, them turds in my pants boiii!
Ma saaa'im se
dugmic dugmic
dugmic dugmic Prije godine
Izuzetan intervju Slavica i Misko vrlo korektno pricaju
Aca Dj
Aca Dj Prije godine
'' Kao dete ucio me je da pucam iz pistolja, secam se kako mi je sa 15 metara skidao jabuku sa glave, drugima je puscasnim zrnom skidao cigaretu iz usta. '' Iz Giskinog intervjua Duski Jovanic 1991.
Milan Jankovic
Milan Jankovic Prije godine
Gavrilo Orlović Следи тужба.
Gavrilo Orlović
Gavrilo Orlović Prije godine
Milane Jankovicu, neki gardista te optuzuje da si ucestvovao u Giskinom ubistvu! Zasto ga ne tuzis sudu ako to nije istina?
Gavrilo Orlović
Gavrilo Orlović Prije godine
www.ekspres.net/brejking/kriminal/najveci-nacionalni-razbojnici-3-dorde-bozovic-giska-nasmejao-se-kad-je-video-smrt
Gavrilo Orlović
Gavrilo Orlović Prije godine
www.ekspres.net/brejking/kriminal/najveci-nacionalni-razbojnici-3-dorde-bozovic-giska-nasmejao-se-kad-je-video-smrt
Milan Jankovic
Milan Jankovic Prije godine
Aca Dj још једно лажно име и још једна лаж.
мализека13
мализека13 Prije godine
Ко су ових 190 - на 3 април да знам само ? Гишка легенда која ће вечно живети
Dalje
No Plaky
2:23
Pregleda 732 433
DEVITO x TEODORA - VUDU 👽
2:14
Pregleda 27 008 188