Mrak

INTERVJU: Vanja Elez - Biblija krije mnoge odgovore, teorija evolucije je velika laž! (17.4.2019)

BALKAN INFO - Zvanični kanal
Pregleda 127 439
87% 1 110 164

Gost emisije "Intervju" bio je Vanja Elez, poznati novinar i voditelj televizijskih emisija "Lice nacije" i "Teorija zavere". Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.
Intervju je snimljen 14.04.2019. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.
*************************************************************
Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci - Dogodine u Prizrenu!”.
Možete ih naručiti na sledećem linku: www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/
*************************************************************
Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.
Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me
Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim
*************************************************************
UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:
Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62
*************************************************************
UPLATE PUTEM INTERNETA:
Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com
*************************************************************

Datum objavljivanja:

 

17. Tra 2019.

Podijeli:

Dijeli:

Preuzimanje datoteka:

Učitavam.....

Dodavanje na popis:

Favoriti
Gledat ću kasnije
Komentari 80
BALKAN INFO - Zvanični kanal
Dobrodošli na "BALKAN INFO - Zvanični kanal", Težimo nepristrasnom izveštavanju i vrata naše emisije su otvorena za sve političke stranke i za sve goste. Ideja kojom se vodimo je da svakom gostu omogućimo da govori slobodno i da nam ispriča svoju priču, a nakon toga je na gledaocima da sami procene ko ima njihove simpatije, a ko nema. Ne cenzurišemo emisiju, već objavljujemo celokupne snimke razgovora. Postali smo prepoznatljivi kao produkcija koja se bori protiv cenzure. Želimo da pričamo o zabranjenim temama i da omogućimo ljudima da saznaju istinu. Ne želimo da se bavimo politikom. Ne zastupamo stavove i tvrdnje koje gosti iznesu u emisiji. Goste emisije molimo da se u emisiji služe samo istinom, a odgovornost za eventualne netačne tvrdnje snosi isključivo osoba koja ih saopštava. Trudićemo se da opravdamo Vaše ukazano poverenje i da nastavimo sa objavljivanjem kvalitetnih sadržaja na našem HRvid kanalu. Hvala Vam puno što pratite naše emisije i što nam pišete Vaše predloge i sugestije kako da emisiju učinimo još kvalitetnijom. Zabranjeno je svako preuzimanje naših snimaka i objavljivanje na drugim HRvid kanalima. Svi duplikati će biti uklanjani u skladu sa HRvid pravilima. Iz ovoga će biti izuzeti samo oni koji od nas dobiju specijalnu dozvolu.
Vanja Stojakovic
Vanja Stojakovic Prije godine
POSTOVANJE, ZA IZVRSNOG NASEGA, MOG IMENJAKA I DRAGOG NAM, DOBROG NOVINARA I VAS U STUDIO, FINI STE I OSTALE OK GOSTE!
Igor Radanovic
Igor Radanovic Prije godine
Vrijeme je za Misaka, tema priroda stvarnosti
Umetnička Signalizcija
Није свето тројство, него Света Тројица. Сваки увод у посланице апостол Павле почиње тројичним поздравом. У стварању света се каже: хајде да ,,начинимо" човека... значи множина, како се тумачи то је саветовање Свете Тројице. И доста пута се може наћи множина. А господине Вања апостол Лука је био Грк. Проучите мало. И није Христ него Христос, побогу људи.
Umetnička Signalizcija
Прво: Константин није прогласио хришћнство за званичну религију, него је едиктом дао слободу вероисповедања. А цар Теодосије је прогласио хришћанство за званичну религију. Човек делује као да избегава да потврди у непризнавање светитеља.
Mladen Jokic
Mladen Jokic Prije 2 mjeseci
Teso odalji malo mikrofon ubu brate mili
Kizami BG
Kizami BG Prije 3 mjeseci
Bibliski kod se tacno zove knjiga ...
Nada Latinovic
Nada Latinovic Prije 4 mjeseci
Напомена: каже се контрОверзан., контра - је игра у преферансу
Zarko Cerovac
Zarko Cerovac Prije 4 mjeseci
90% SAM SE PRONASAO U OVOJ VANJINOJ TEORIJI SKORO KAKO JE I ON REKAO SLICNO OSJECAM.NEVJERUJEM U SVETCE GLEDAM NA NJIH VISE. KAO MUDRACE ONOG VREMENA NAVODNO APOSTOLE A ZA ISUSA KAO PROSVETITELJA POSLANIKA POSLATOG OD VISOKOG BOZANSTVA DA UVEDE NARODE U VJERU O BOGANSTVU. MISLIM DA SU NARODI SVU TU VJERU IZOKRENULI SVAKO PO SVOM KAKO JE KOME ODGOVARALO.
Mario Matura
Mario Matura Prije 4 mjeseci
Zemlja 6 Iljada god stara ha ha.Damask je star 6 Iljada god,pa Dubrovnik je stariji od tisuću godina aloooo,sta je za povijest 1000 godina,mislim svaka čast,al nit je lik povjesnicar, znanstvenik,nit antropolog!
Mario Matura
Mario Matura Prije 4 mjeseci
Neke stvari su prihvatljive,nako cijelog razgovora ipak moram se sa necim i ne slozit iako cijenim ovaj laborat.Kao prvo sta se tice potopa,on je upisan u sve civilizacije za koje mi znamo,to je tocno.Medjutim netocna je teza da je potop nastao udaranjem kometa il' slicno kad se jako dobro zna da je zadnje ledeno doba bilo prije 12 Iljada god,samim time jedina logika je da su velike količine vode digle oceane i neke kontinente osudili na nestanak.Teza da je nastalo sve prije nekoliko Iljada god je totalno kriva,Biblija kao jedno vrhunsko stivo ne spominje prastare zivotinje nit svijet kako je izgledao drugih drevnih civilizacija,jer ocigledno da smo samo jedna civilizacija u nizu mnogih koji su vec nestajali..Biblija daje neke odgovore ali budući da je pisana ko zna koliko stotina godina od raznih ruku i glava, lektora itd, treba reci svijetu da je odnekle pocelo kad se ima toliko malo znanja o istom.Gradovi koje doticni spominje su tisućama godina stariji od bilo kojeg nama poznatog pisma, vjerovati treba u Boga i citat Sveto Pismo jer ajmo reći kakav bi bio smisao da nista ne postoji!
Tanja SBS
Tanja SBS Prije 4 mjeseci
A ko je stvorio boga? Ja stvarno nikako to ne kontam.
Reach
Reach Prije 4 mjeseci
Ideja je da je bog bice koje po definiciji nema stvoritelja.
mikitaj1
mikitaj1 Prije 4 mjeseci
Ako ikako mozete da intervijuste italijana Mauro Biglino videce te da nema 10 zapovesti nego mnogo vise i mnogo drugih stvari.covek je inace prevodio masoretsku/jevrejsku bibliju i to za katolicku crkvu. Lose/pogresno je preveden stari zakon a to bi Mauro Biglino lepo sve objasnio i ovu boziju slavu koju pominje.
Iva Iva
Iva Iva Prije 4 mjeseci
Svaka cast 😇
Христијан Мирчевски
Moj drug ima Bibliju i napisana je na rusko
Dragan Jovicäü090
Dragan Jovicäü090 Prije 7 mjeseci
Uvek je dobro poslušati pametnog čoveka
Sanja Kordic
Sanja Kordic Prije 8 mjeseci
Novi Zavjet je pisan grckim koine jeziku.Isus je zapivjedio da se svi ljudi ucine po krstenju njegovim ucenicima.Zato je Novi Zavjet pisan na grckom jer je to bio jezik ucenih ljudi.Petar nije pisao svoju poslanicu ,nego ju je diktirao Marku.
nedeljko satora
nedeljko satora Prije 7 mjeseci
*Pavle je napisao manje od pola što mu je pripisano, apostol Petar nije ni pismen bio po svemu sudeći
nedeljko satora
nedeljko satora Prije 7 mjeseci
ovo je tačno...Petar je napisao manje od pola poslanica koje mu se pripisuju, Petar nije napisao ništa ... veza Petra I Marka ne može se nikako uspostaviti...nijedan pisac jevanđenđelja nije svedok tih događaja
Biljana Varga
Biljana Varga Prije 8 mjeseci
Vrlo interesantna emisija iako nismo dobili nekoliko odgovora na direktna pitanja Dalje, smokva ili jabuka? Nije od presudnog znacaja, ali htela bih da znam kada su vec “zacackali”
Željko Knežević Apostol Isusa Hrista
OVAJ ČOVEK JE NEOZBILJAN TEŠO POZOVI ME DA KAŽEM NEŠTO ŠTO JE ŽIVA PRAKTIČNA REČ BOŽIJA
MrSvbb
MrSvbb Prije 8 mjeseci
protokole je navodno "podmetnula" ruska carska sluzba OHRANA,1900 ili 1901
Haris Tiganj
Haris Tiganj Prije 9 mjeseci
blagoslov imaju društva gdje se pita samo sila, gost bi da budemo takvi...gdje blagosloveni Albanci? a sirote Albanke se udaju za koga stignu, šfercuje se droga i organi, čak i krvna osveta još postoji,...ni kod nas nije bolje (mislim na cijelu ex Jugoslaviju-izuzetak Slovenija)...
Tanja Topuzoska
Tanja Topuzoska Prije 9 mjeseci
Lijepo.Samo i on vjeruje da je zemlja globus.
nedeljko satora
nedeljko satora Prije 7 mjeseci
Biblijski stihovi koji se najčešće navode uz tvrdnju da Biblija ukazuje na ravnu i fiksiranu zemlju, meni poznati, su , po novom savremenom prevodu: Dnevnika 16:30...zemlja čvrsto stoji, nikad se ljuljati neće... Psalm 93;1...sada zemlja čvrsto stoji, poljuljati se ne može... Psalm 96:10...zemlja čvrsto stoji, poljuljati se ne može... Psalm 104:5...utvrdio si zemlju na temeljima njenim i nikada se poljuljati neće... Isaija 45:18...kaže Gospod...koji je oblikovao i sačinio zemlju...onaj koji je učvrstio... Danilo 4:10-11...drvo ogromne visine.. koje se moglo videti sa krajeva sve zemlje... Ako znaš za još neke, uputi me molim te, zaista me zanima. Po mom mišljenju stihovi koje sam naveo, kada se stave u kontekst, ne moraju značiti da Sveto pismo tvrdi da je zemlja ravna i fiksirana i mogu se tumačiti i drugačije, te da heliocentrični model ( okrugla zemlja koja se okreće oko sunca) nije u suprotnosti sa svetim pismom, opet naglašavam, sve ovo po mom mišljenju.
Georgia Sion
Georgia Sion Prije 9 mjeseci
Napokon jedan koji cita Bibliju. Mi samo znamo ono sto nam svestenici u Crkvi i roditelji koji naravno nisu isi u crkvu ni citali Sveto pismo . Uzmimo Bibliju i sve ce nam biti jasno. Kao ortodoxsni Ateist dozivjela sam susret sa visim silama.......Pocela sam citati Bibliju i stvarno ima veze. Ne promovisem nikakvu stampariju . Ukratko receno Biblija nam dodje kao neko Uputstvo za ucenje Zivota.
Regina R. -Klasicna muzika /Folklor
Tesa Tesanovic odjavio emisiju ko da je upravo cuo strasne stvari...... :-)))))
Jae Lee
Jae Lee Prije 10 mjeseci
Ko veruje u istoriju,taj je budala.
Pod mac bato!
Pod mac bato! Prije 11 mjeseci
Po Elezu, svetog trojstva nema, demoni ne postoje, apostol nije rekao da je vlast od Boga... O svemu tome imamo u Bibliji dokaze
Top 10 channel
Top 10 channel Prije 11 mjeseci
Koliko Teša ustvari urla
Aleks Mahoun
Aleks Mahoun Prije 11 mjeseci
dobar gost,puno korisnih informacija,i dobro tumacenje,ali ima stvari u Bibliji za koje kaze da nigde ne pisu a itekako pisu...
Bjorn Ironside
Bjorn Ironside Prije 11 mjeseci
Poz od Makedonija covek puno zna I lepo prica nije neki smor
Футбол для всех
Gospodin Elez deluje kao da mnogo zna a ispada da veoma malo zna istinu iz Biblije. On ne zna, što je pravo čudo, šta Biblija govori o budućnosti...ne zna da će biti na zemlji obnovljen raj...da će ljudi živeti večno u raju na zemlji (Psalam 37:29; Isaija 11:6-9; Jovan 17:3).Ovaj gospodin ne zna suštinsku poruku Biblije.
Ja 888
Ja 888 Prije 11 mjeseci
Gost vredan pažnje...
Zarko Kostic
Zarko Kostic Prije 11 mjeseci
Priucen...dobar...ali je zapeo kod GOSPODA ISUSA HRISTA
black star
black star Prije 11 mjeseci
Hriscani nemaju nikakve veze sa starim zavetom. Od oko za oko hriscani su poturili drugi obraz i oprostili svom dzelatu. Prestanite da trpate hriscane u stari zavet hriscani su se pojavili sa Isusom Hristom. Bonze Isuse Hriste pomiluj nas spasi nas od ovih masona i satanista i jezuita
Ugrin Stankovic
Ugrin Stankovic Prije 11 mjeseci
Свака част господину Тешановићу заједно са редакцијом Балкан Инфо што су позвали оваквог експерта и домољуба да појасни јавности колико се манипулише над религијом и црквом. Искрено се надам да ћемо господина Елеза чешће виђати у емисијама не само и Балкан Инфо, већ и у многим другим слободним медијима Србије. Свака част и само напред !
Shiny lucario Lucario
Vanzemaljci su Demoni to i Sveti Oci govore.
Nina Alić
Nina Alić Prije godine
Gospodin Vanja je u pravu. Mi smo jedini sisar koji nakon majcinog mlijeka nastavljamo da pijemo mlijeko.
Djone Ostoja
Djone Ostoja Prije godine
Tesanovicu trebao bi da u emisiju ubacis i svoj licni stav pa ponekad da sa njim da stisnes malo gosta.Ovako lutaju brate odoseeee .pozdrav
Boban Lapcevic
Boban Lapcevic Prije godine
Pa i Zavedejev apostol je bio jevrejin? Bas zvuci jevrejski.
Nikola Pavlovic
Nikola Pavlovic Prije godine
Bog jeste Jedan, ali u Tri Licnosti. Za muza i zenu stoji u Postanju da su "jedno telo", ali to ne znaci da su jedna licnost. U Postanju 5:2 kaze za muza i zenu da su COVEK, jednina, ali znamo da nisu jedna licnost: " Muško i žensko stvori ih, i blagoslovi ih, i nazva ih čovek, kad biše stvoreni." Tako je i Bog Jedan, ali nije samo jedna osoba, vec Tri (Otac, Sin i Sveti Duh). Pošto gost emisije favorizuje Stari Zavet u odnosu na Novi, iako su oba Božija Rec, navešcu za primer mnozine Licnosti u Bozanstvu stihove iz Starog Zaveta: "Potom reče Bog: Da načinimo čoveka po svom obličju, kao što smo mi..." (Postanje 1:26). Gospod govori u mnozini "da nacinimo", a glagol "stvoriti" je u jednini: "I stvori Bog čoveka po obličju svom..." (Postanje 1:27) Sledeci primer su Dve Licnosti koje nose Ime Gospod: "Tada pusti Gospod na Sodom i na Gomor od Gospoda s neba dažd od sumpora i ognja" (Postanje 19:24). "Zatirah vas kao što Gospod zatre Sodom i Gomor, i bejaste kao glavnja istrgnuta iz ognja; ipak se ne obratiste k meni, govori Gospod." (Amos 4:11). "Pristupite k meni, čujte ovo: od početka nisam govorio tajno; otkako to bi, bejah onde; a sada Gospod Gospod posla me i Duh Njegov." (Isaija 48:16). Iz konteksta se vidi da ovo govori Gospod, a kaze da su Ga poslali Gospod i Duh njegov, Trojstvo u starom Zavetu. "I izliću na dom Davidov i na stanovnike jerusalimske duh milosti i molitava, i pogledaće na Mene Kog probodoše; i plakaće za njim kao za jedincem, i tužiće za njim kao za prvencem." Bog se utelovio kao Isus iz Nazareta, bio razapet i treći dan je uskrsao, jer Isusa su proboli kopljem dok je bio na Krstu, a ovde Bog kaže da će "pogleati na Njega Kog su proboli".
Футбол для всех
Nikola Pavlović. Bog je samo JEDAN, a ne TROJEDAN. Bog je Jehova (Jahve), a njegov sin je Isus (Reč, Mihailo). Sveti duh je Božja sila kojom on sve stvara nije osoba, ličnost.
Aleksej Rockatansky
Aleksej Rockatansky Prije godine
Pa ima nesto zanimljivo u tome sto prica.
Jelena Mitrović
Jelena Mitrović Prije godine
Teško zovi toleta karadzjca
Marco OnlineTV
Marco OnlineTV Prije godine
Sto se tice Vavilona druze, idi na Google Maps nadji Vavilon, mozes da vidis i kuce i vozila i naselja oko Vavilona...
stefan vujic
stefan vujic Prije godine
Marco OnlineTV Не мисли се на тај Вавилон
Marco OnlineTV
Marco OnlineTV Prije godine
Biblija je bese ona knjiga koja kaze u prvoj knjizi stvaranja da je Bog prvo nacinio zemlju, pa kopno i more, pa biljke, pa se tek onda setio da napravi Sunce i Mesec. Kako biljke rastu, ako pre toga nema Sunca ??? Bog je genije!!!
Bulevar Knjiga
Bulevar Knjiga Prije godine
1:13:00 prva zapovest je bila da ne jedu sa drveta poznanja dobra i zla.
dance4technolife
dance4technolife Prije godine
Mene brine zasto ovaj Vanja stalno pokazuje masonsku piramidu??!
Stefan Wow
Stefan Wow Prije godine
Kada vidim kako brat Teša odjavljuje emisije, uplasim se za njegov život. Sve mi se čini da se sprema dići ruku na sebe :D
dance4technolife
dance4technolife Prije godine
hahahahahahaha tacno si ga opisao. Trebalo bi da to promeni
Vera Karic
Vera Karic Prije godine
Teso hvala za sve intervjue koje nam prezentujete.slusam sve. Dovidjenja u Prizrenu
Bojan Basta
Bojan Basta Prije godine
A Bal kan ?
LJNBN1 NBN
LJNBN1 NBN Prije godine
Nisam bolje izlaganje odavno cuo, pitko za nas obicne ljude, takodje dobri i lako proverljivi primeri koje je gost dao 👍
Србољуб Србић
Уз дужно поштовање, овај брат је неутврђен у вери. Свето Писмо се тумачи правилно само уз велику благодат Духа Светога које се постиже једино свакодневним подвизавањем, трпљењем и одрицањем.
миланпавке
Ниједан православац не зове своју веру „мејнстрим религија", сем овог лажног. По њему ниједна религија није тако лоша, а то што навија за Првославље мало више него за западне секте, он мисли да га чини Православцем. А и Јудајизам му је баш драг. Успут би и прекречио све наше цркве и манастире, јер мисли да су фреске паганске. Итд, итд.
Peđa Đak
Peđa Đak Prije 10 mjeseci
Freske jesu paganske, reci gde se u Bibliji pominju freske ili ikone ili da se molimo svecima, piše da je jedini posrednik između čoveka i Boga Isus.
L C
L C Prije godine
Glupost... Ucite ekonomiju I fiziku, pusti ove price
SilverDragon196
SilverDragon196 Prije godine
Ovaj covek je dao vise odgovora na najvaznija pitanja nego sve religije i sekte zajedno. Ziveo!
Dusan Jovanovic
Dusan Jovanovic Prije godine
Koliko sam odusevljen emisijom.
Djordjo Misuric
Djordjo Misuric Prije godine
Gledao i slušao otvorenih očiju, sve pohvale, mozda je moglo malo duže da traje.
vladimir jolovic
vladimir jolovic Prije godine
Bravooo Vanja, sve pohvale za BALKAN INFO na temi i izboru gostiju......
Dragisa Brio
Dragisa Brio Prije godine
OVAJ NIJE PRAVOSLAVAC
Dragisa Brio
Dragisa Brio Prije godine
Ovaj Huli na SVETU TROJCU... ovaj je protestant.... Huli na Svetinju...
stefan vujic
stefan vujic Prije godine
Dragisa Brio Никаква то светиња није, ако не знаш Библију боље ћути.
VersusARCH
VersusARCH Prije godine
"Sva nauka potekla iz Biblije" tvrdi ovaj... Aj nek proda ti priču Kinezima, Indusima, Egipćanima, Iračanima (Vavilonci), Sirijcima (Asirci), Irancima (Persija), Grcima, Italijanima (Rimljani) Meksikancima (Maje, Asteci), Peruancima (Inke), Turcima (Hititi)...
миланпавке
Па Божја наука и људска наука су две сасвим различите ствари, тј. прва је далеко изнад друге. Или, и људска често објашњава задовољавјиће на свом нивоу, али то није апсолутна истина (само је Божја апсолутна, али нама није доступна већином, али јесте један важан део, вера у добро, љубав...). Али то ни једни, ни други, ни трећи не схватају (част изизецима).
milenko ivancevic
milenko ivancevic Prije godine
А гдје је Лазар? Јеванђеље по Теши...😂😂😂 Теша је цар. Ни слутио није да му је његова емисија највећа школа. Ево по ко зна који пут враћам: -Лазар је умро.. -Како то?
Blerim Halili
Blerim Halili Prije godine
Tešo svaka čast što si doveo ovakvog gosta! Vanja Elez, prvi put te slušam! Vi ste skroman i duhovit, jedino nisam znao dali pripadaš hrišćanstvu ili Islamu! Veliki pozdrav!
aleksa bacaje
aleksa bacaje Prije godine
Postujem Vanju Eleza i pratio sam ga kroz politicka zbivanja sad me je zaprepastio poznavanjem svega ovoga sto je veceras iznijeo.
majawow
majawow Prije godine
Gost se ne razume u etimologiju. Ič.
миланпавке
Ако није тачна Теорија еволуције, онда није тачна ни Њутнова теорија, ни Ајнштајнова, ни Квантна, ни Великог праска... Што значи да ми потпуно џаба идемо у школу!? Наравно да су све тачне, на свом нивоу... А Библија просто није у равни са њима, нема много заједничких тачака, него је далеко изнад њих, она је свеобухватна...
миланпавке
Библија/Хришћанство/вера није наука и никако се не може објашњавати људском сиротом науком! Чим се спомене поређење Бога и теорије еволуције, на погрешном сте путу (као поредити Слона и мрава, да не кажем „бабе и жабе"). Теорија еволуције је тачна на свом нивоу посматрања, али тај ниво је много нивоа испод Божјег (као и сва људска наука).
Nemanja Jurisic
Nemanja Jurisic Prije godine
1:24:20 Nije Isus izvlacio iz svinje demone, nemoj pricati gluposti Teso. Ali dobra emisija, svaka cast 👍
Павловићи СРБ
Jeste, pise u Bibliji da su demoni bili u svinjama i Isus je otero te demone i sve svinje su se bacile niz planinu
Veroljub Simonovic
Veroljub Simonovic Prije godine
Sveta trojica se pominje u Svetom pismu i govori se.Otac i Ja jedno smo i posla ce vam Otac moj Duha utešitelja.Ovaj je previše iskrivio Sveto Pismo.A Svetitelji ili Svetci kako ih on zove nisu savršeni ali jesu očišceni Duhom Svetim I kada nekog oseni Duh Sveti on je svet sve dok Duh Sveti u njemu obitava dok ga ne istera gresima.Čovece skupi se um i uđe se u srce i Duh Sveti siđe u srce čoveka bas kako je Gospod obecao.Zivite asketski kako pravoslavna Crkva uci i verujte sve pa cete videti.Teša da odvede ovog gosta kod Sv.Vasilija Ostroškog da se mane čitanja vec da živi prečitan je ovaj pa ga knjige izludeše
Eros Bosangeros
Eros Bosangeros Prije godine
HRISTOS VOSKRESE
Veroljub Simonovic
Veroljub Simonovic Prije godine
Naslov bi trebao da bude Biblija otkriva sve tajne
Marco OnlineTV
Marco OnlineTV Prije godine
Navedi jednu tajnu ??? Hajde malo mozga i logike, manje ispiranja mozga...
value760
value760 Prije godine
ovi polupismeni krscani koji nisu u zivotu procitali ni jedan list biblije unlikaju ovo sto elez prica a tacno je sve sto kaze...
value760
value760 Prije godine
svaka cast. veoma tacno, realno i poucno.pozzzz
Бојан Шаренац
Brka i za udar asteroida. Kaže poslije udara ledeni polovi su se otopili... Prije udara asteroida, tj. prije potopa ledeni polovi nisu ni postojali, tj. na Zemlji je bilo vječito proljeće. A spominje i brontosaurusa, vrstu koja je izmišljena.
Goran Rajkov
Goran Rajkov Prije godine
Примио се без даљњег истраживања
Ilija Lukic
Ilija Lukic Prije godine
A da nija ovaj momak neka Katastrofa sam za sebe ili je u najmanju ruku katastrofa ono što priča. I samo za njegovu informaciju nema nigdje u svijetu niti jedna kost koja je divovske veličine a da čovječjoj vrsti pripada. Nadalje jedna era, eon ili jedan vijek traje 2150 godina itd. Ništa on nezna stvarno.
Ilija Lukic
Ilija Lukic Prije godine
Bog živi pod zemljom kod lave. Bog i njegovi su proteinska bića, nadtali su od majke=tri zvijezde Altair Deneb Vega i oca ili neutronske zvijezde Sirijus B.
inventions free
inventions free Prije godine
moram dodati i ovo jer sam se stvarno iznenadio da preporucujes i pozivas se na neke youtube emisije a evo dokazi da je Biblija tacna u slovo ali da ne pisemo mnogo ovdje nadji knjigu BIBLIJSKI KOD Majkl Drosnin ne da-vnicnijev nego Biblijski kod to je matematicki argumentovana validnost svake rijeci u Bibliji onda sveti Apostoli su potvrdili zivotom svojim da Isus jeste sin Boziji jer koji bi covjek dao zivot za neko samo uvjerenje osim ako je 100 % siguran da zivot nece dati uzalud a oni su cak na muke rado pristajali a cio stari Zavjet najavljuje Hrista Josif ga najavljuje svojim zivotom prorok Danilo isto Mojsije Jona ako nisi nacisto na ce mislim ukratko cu onda Josif ima 12 brace prodaju ga braca za 20 srebrenjaka najvise je volio najmladjeg brata jedan je od brace Juda centralna tema na veceri je casa a Isus ima 12 ucenika prodaje ga Juda za 30 srebrnika najvise je volio apostola Jovana na tajnoj veceri je casa s vinom ( krv Gopodnja ) itd itd onda Danilo je li car zapceatio kamenom vrata jame u koju je Danilo bacen i nevino osudjen na smrt je li Isus nevino osudjen na smrt i spusten u grob i grob zapecacen Danilo izlazi iz jame i ako nisu ocekivali Isus izlazi iz groba i ako nisu ocekivali Danilo je iz Judinog plemena Isus je iz Judinog plemena Carski potomci su obojica starjesine i upravitelji ne mogahu naci mane na Danilu isto tako i na Isusu ne mogahu naci mane Obojicu predaju iz ljubomore motiv za osudu Danila je religija motiv za osudu Isusa je religija itd Jona spava kad se podize bura na brodu Isus spava kad se podigla bura na brodu Jona skocivsi u vodu umiruje buru Isus zapovijedi vjetru i moru i umiri buru Jona poslije tri dana izlazi iz utrobe kita Isus poslije tri dana izlazi iz groba Vaskrsava Mojsije govori s Bogom lice u lice Isus govori s Bogom Ocem licem u lice Mojsija i Isusa po 2 puta pokusavaju da kamenuju Mojsije vodi 12 knezova Izraela iz 12 plemena Isus vodi 12 Apostola Obojica su izabrali 70 vodja i prenijeli svoj duh na vodje Bozijeg naroda Mojsije je postio 40 dana i noci u pustinji na Sinaju Isus je postio 40 dana i noci u pustinji Obojica grade hram Isus gradi zivi hram itd David znaci voljen za Isusa Bog kaze ovo je Sin Moj ljubljeni obojica su rodjeni u Vitlejemu David je bio pastir Isus kaze Ja sam pastir dobri obojica otimaju ovcu od lava obojica su pomazani Isus je poslije krstenja pomazan uljem itd a jos bih ti mogao reci koji je zid ustvari zid tvrdjave ,,fort Antonia,, jer Isus kaze Uistinu vam kazem ovdje nece ostati ni kamen na kamenu koji se nece razmetnuti otkud onda zid ( kamen na kamenu ) placa zid Hrama ???? ali neka to sad i ti si taj koji pokusava da mudruje jer izvodis svoje zakljucke mimo Crkve a evo ni na cem nemas odgovor pa navodis neke ,,prevode,, sto je negdje napisano kako je prevedeno u nekoj knjizi kod nekoga u nekoj kuci itd a Jeshua Meshijaha ben Elohim Isus Hristos sin Boziji sto ima tu da se filozofira i taj odgovor nema veze s temom! i ovdje se ne radi o istoriji nego o rijeci Bozijoj (nepromjenljivoj ) i nije poenta ko ce ispasti mudar nego da ne propadne neka dusa pogresnim ucenjem jer se radi o vjecnosti a i da ne bi ti bio krivac ( sablaznitelj ) a ucenje Crkve ( da je istinito ) potvrdio je Bog kroz mosti svetih koji su se drzali ucenja Crkve jer mosti su netrulezne zato sto se u njih uselio Duh Sveti toliko je toga prijatelju a mnogo je za pisati ovdje ali cio stari zavjet najavljuje Njega Isusa Hristosa svi oni najavljuju svojim zivotima i ti pored toga povjerujes nekoj emisiji koju je snimio ko zna ko iz ko zna kog razloga itd itd i prijatelju radi se o vjecnosti a imamo strasno lukavog protivnika koji je andjele s neba povaljao pa bih ti prijateljski savjetovao da se molis Bogu da ti On otkrije istinu
talicni tom
talicni tom Prije 8 mjeseci
Ali da li si ti upravo cuo coveka koji kaze da se ni u starom ni u novom zavetu ne pominjiu crkve a ni ikone i sveci dakle ne moze se dokazivati po mostima svetih jer je druga zapovest da osim bogs nema svetih
Miroslav Josipović
Miroslav Josipović Prije godine
Kako jedna naučna teorija može biti "laž"? Može se pokazati točnom ili netočnom, ali ne može biti laž. Svašta ljudi brbljaju.
миланпавке
Тако је... Тачна је Теорија еволуције, као што је и још тачнија Библија (апсолутно тачна).
Dragan XXX
Dragan XXX Prije godine
Celo pismo, tj. stari zavet, kako ga neki zovu, govori o Gospodu Isusu Hristosu, kaze Gospod farisejima u Jevandjelju po Jovanu. Tanko je to znanje pisma, koje ne spasava, kad se Gospod Isus Hristos pomene tek dva puta kao Jehovshua ili Joshua. Gospod Isus Hristos spasava one koji Ga veruju i vole, a ne znanje pisma.
Nikola Honest
Nikola Honest Prije godine
Zovite Miroljuba! 😀
888 IS HS NIKA
888 IS HS NIKA Prije godine
Ocemo oca Arsenije Jovanovica
Mirko Berisic
Mirko Berisic Prije godine
MESIJA, MEZIJA, MEZITI, MAZITI, POMAZITI, POMAZANIK.....POMAŽEN....
samo dejati
samo dejati Prije godine
Bilo bi dobro da napravite neku emisiju sa srbija global..
samo dejati
samo dejati Prije godine
Odličan izbor gosta,svaka pohvala. Nisam čuo za čoveka do sada, ali ima šta da kaže.
Mario Males
Mario Males Prije godine
Jebote ala sam ja glup tek sada sam shvatio.🙃Moram da pogledam ovo jos jedno 50 puta pa da naucim nesto pametno.Mislio sam isto da je ovaj voditelj glup I naivan ali on za razliku od mene razume sta ovaj prica.Pozdrav za sve I drago mi je sto sam naucio nesto
Футбол для всех
@миланпавке U Bibliji je sve otkriveno. Tu je istina. A ne kod kojekakvih "duhovnika" kojima je tradicija preča od Božje reči.
Maja Bumbar
Maja Bumbar Prije godine
Uzmi bibliju u šake i čitaj, tamo ćeš naći sve sto te zanima.
миланпавке
Није тако страшно што ниси знао до сада, али овакви „теоретичари религије" неће те научити правој вери, боље учи од правих духовника!
Zmaj Egregor
Zmaj Egregor Prije godine
Nemam ništa protiv ovog gospodina i njegovoj smelosti da priča o Bibliji, ALI...!!! Možda i ja nisam stručnjak da kažem nešto, ali mi je čudno da o SVETOM TROJSTVU govore ljudi, a u ovom slučaju gospodin Elez, koji nisu možda ni vernici...SVETO TROJSTVO nije jednostavno objasniti, i ja bih to ipak ostavio svešteniku, profesoru teologije, na primer , evo Pravoslavne vere...Mnogi ZLONAMERNICI banalizuju to objašnjenje, a koliko znam ne priznaju ga Jehovini svedoci, nekakvi Unitarijanci, Arijanci...Pravi vernik, Pravoslavne vere u molitvima i na Liturgijama kaže: "U ime Oca, i Sina i Svetoga Duha...Amin!..
Mita Komita
Mita Komita Prije godine
Није проблем објаснити Свето Тројство него га прихватити (да је Отац, Син и Свети Дух све једно те исто). Из тог разлога се и Хришћанска црква поделила пре 1000 година. А католици имају исте молитве као и православци. И код њих се исто каже "у име Оца и Сина и Светога Духа, амин" иако они не сматрају да су то три облика појављивања једнога Бога.
миланпавке
Да, да, вера није наука, а овај господин о њој говори као о научној дисциплини...
Dalje
Bay Yanlış 2. Bölüm
1:53:19
Pregleda 721 133
AN NA - TU (Official Music Video)
2:57